DESPRE OUTFITHUB

PROBLEMA

Prea puțină răbdare și timp pentru cumpărături? Parcă nici nu știi ce să porți astăzi. Ai un eveniment special și vrei să strălucești, dar nu știi ce ți se potrivește cel mai bine? Sunt atâtea stiluri și combinații care îți îngreunează alegerea și nu știi încotro să te îndrepți? Sau doar vrei să te inspiri?

SOLUȚIA

Noi îți oferim o soluție alternativă, dar și distractivă – serviciul de personal styling în schimbul timpului pierdut la shopping.

DE CE NOI

Unim branduri, tehnici moderne, inteligența artificială și algoritmii Machine Larning care împreună cu serviciul de styling vă vor oferi o experiență personalizată.

ABORDAREA NOSTRA

Suntem consilieri vestimentari, nu agenți de vânzări. Așadar, nu îți vom impune nimic, ci doar îți vom sugera articole și ținute care credem că se potrivesc perfect stilului tău, astfel încât să te simți confortabil și mulțumit.

ÎNCEPE ACUM!

Spune adio timpului pierdut în mall, fii primul care are acces la cel mai tare serviciu de personal styling din România!

Alege una din opțiunile următoare:

ESTI COMERCIANT?

Ne dorim să lucrăm cu parteneri internaționali, dar și cu parteneri autohtoni. Inregistreaza-te azi pe Marketplace pentru ati putea comercializa brandul pe prima platforma de personal styling. O noua colaboare o noua abordare!

ONLINE JOB?

Vino alături de echipa noastră. Ești pasionat de fashion și îți dorești să faci parte dintr-o echipă tânără și creativă? Contactează-ne și hai să lucrăm împreună.